Stucwerk is vakmanschap

Literoc zandsteenbekleding

Literoc zandsteenbekleding is nieuw in Nederland. Van Dijk Stucadoors is één van de weinige stucadoors die gecertificeerd is om dit product te verwerken. ‘Het is toepasbaar op alle ondergronden, binnen en buiten, en geeft oppervlakten een mooi en uniek natuursteen uiterlijk’.
Je kunt met Literoc zandsteenbekleding alles doen. Het is buigzaam en daarom geschikt voor vrijwel alle ondergronden, ook op pilaren en vlakken met rondingen. Met Literoc krijgen gevels, muren, wanden, maar ook poeren en pilaren een uniek natuursteen uiterlijk zonder naden. Door een speciale behandeling van de toplaag is Literoc ook buiten te gebruiken en in vochtige ruimtes. Het is in verschillende texturen en kleuren verkrijgbaar. Met elke combinatie creëer je weer een ander effect, en daarmee een andere sfeer en uitstraling.

Bij restauratiewerk kun je er de authentieke uitstraling mee behouden. Voorgevels en receptieruimtes van hotels en kantoorpanden geef je er een hoogwaardige uitstraling mee. Toepassing in bad- of woonkamer zorgt voor een absolute blikvanger. Ook voor een terras en buitenkeuken is Literoc mooi toe te passen om zo een heerlijke buitenruimte te creëren. Nieuwsgierig geworden? Ik laat u graag alle toepassingen en mogelijkheden zien.

Van Dijk Stucadoors
Dunenkamperweg 14a
3776 MT Stroe
06-53957697
Klik hier voor de route